Tjen penge på din olie!

Vi betaler dig for olien pr. liter! Vi udvinder olien fra massen, sørger for at den er filtreret og sender til den vores samarbejdspartner som genbruger den.

Tjen penge på din olie!

Afhentning af brugt fritureolie – vælg en miljøvenlig løsning

Vi er din bæredygtige miljøpartner til genbrug af fritureolie

Har du en restaurant, et hotel eller en fødevareproduktion, og har du derfor store mængder brugt fritureolie og stegefedt, du ikke ved, hvad du skal gøre af? Så kan vi ved TG Renovation hjælpe dig. Vi henter dine olierester og sørger for, at de bliver brugt til at lave miljøvenlig biodiesel – mens du tjener penge på det.

​Vi hjælper med genbrug af fritureolie i hele Danmark, hvor vi kører rundt og henter brugt olie, så du ikke selv skal bekymre dig om, hvordan du bortskaffer det. 

Vi yder altid den bedste service for dig, og vores imødekommende medarbejdere er derfor altid hurtigt ude, når du har bestilt afhentning af brugt fritureolie. Med 25 års erfaring fra branchen – og 10 år med bæredygtig afhentning af madolie – er vi din foretrukne bæredygtige miljøpartner.

Hvad gør man med brugt fritureolie?

Hvis du arbejder med madproduktion, hober den brugte madolie sig hurtigt op og er svær at skille sig af med. Brugt fritureolie har dog et enormt genanvendelsespotentiale, hvis det bliver behandlet hensigtsmæssigt.

Med vores hjælp kan du derfor bidrage til den bæredygtige omstilling, da vi sørger for at din brugte olie bliver omdannet til biodiesel, der er langt mere miljøvenligt end fossile brændstoffer.

Vi er ISCC-certificerede, hvilket sikrer dig, at hele processen er gennemgået en international kvalitetssikring, der lever op til EU-standarder.

Kontakt os og bestil afhentning
​af din brugte madolie

Hvis du vil høre mere om vores service eller bestille afhentning af brugt fritureolie, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har allerede 5.000 kunder, der bidrager til en bæredygtig omstilling af vores verden med genbrug af fritureolie – skal du være med?​

Download vores nye app​

download

Scan QR koden og hent appen​

Vi arbejder i dit område

Levering og afhentning
​ i hele Danmark

Vi er til rådighed i hele Danmark. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi sammen kan arbejde mod bæredygtighed og grøn omstilling.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Tg Renovation ApS

Fabriksparken 10B, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

Ulvehavevej 44, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Privatlivspolitik

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 25 21 56

E-mail: info@tgrenovation.dk 

​CVR: 32317448

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 15.00

(SMS efter 15.00)

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.

Følg med i vores hverdag og se nyheder på Facebook.