Tjen penge på din olie!

Vi betaler dig for olien pr. liter! Vi udvinder olien fra massen, sørger for at den er filtreret og sender til den vores samarbejdspartner som genbruger den.

Tjen penge på din olie!

ISSC Certifikation

Brugte madolier bruges til fremstilling af biodiesel. For at have en sporbarhed af det anvendte affald kræves en certificering af alle operatører. Til dette formål blev ISCC – systemet (International Sustainability & Carbon Certification) oprettet. I dette system overvåges affaldet fra oprindelsen (producent: restauranter, husholdninger ….) til slutbrugeren (olieselskaber). Det er derfor nødvendigt, at brugerne af fritureolier og fedtstoffer underskriver en egenerklæring, før deres brugte friturefedt og -olie kan komme ind i ISCC-kredsløbet.​

ISCC CERTIFICERINGSSYSTEM

Selvdeklareringen for brugt stegefedt og fritureolie udgør en gyldig bestanddel af den underskrevne serviceaftale mellem TG Renovation og vores kunder.

Erklæringerne for brugt madolie på denne side er en gyldig del af kontrakten mellem (virksomheden) og dennes kunder. 

Erklæringerne vil blive præsenteret for kunden enten inden for kontrakten eller inden for vilkår og betingelser. Selvdeklarationen vil blive udleveret til kunden ved tømning. Selvdeklarationen kan vises til myndighederne, hvis de forlanger dette. Der rådes til at gemme selvdeklarationen i 2 år, evt. i kundens egen kontrolmappe. Selvdeklarationen er med til at kunne opspore og dokumentere, at kunden har afskaffet sit affald på forsvarlig vis. 

Download vores nye app​

download

Scan QR koden og hent appen​

Vi arbejder i dit område

Levering og afhentning
​ i hele Danmark

Vi er til rådighed i hele Danmark. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi sammen kan arbejde mod bæredygtighed og grøn omstilling.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Tg Renovation ApS

Fabriksparken 10B, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

Ulvehavevej 44, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Privatlivspolitik

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 25 21 56

E-mail: info@tgrenovation.dk 

​CVR: 32317448

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 15.00

(SMS efter 15.00)

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.

Følg med i vores hverdag og se nyheder på Facebook.