Tjen penge på din olie!

Vi betaler dig for olien pr. liter! Vi udvinder olien fra massen, sørger for at den er filtreret og sender til den vores samarbejdspartner som genbruger den.

Tjen penge på din olie!

Bortskaffelse af brugt fritureolie med god samvittighed

Få hentet din brugte olie
​og bidrag til en grønnere fremtid

I en tid, hvor udledningen af CO2 presser vores planet, bliver vi nødt til at finde nye bæredygtige løsninger, der skåner vores klima og miljø. Det gælder også inden for professionel madlavning og fødevareproduktion. Man kan eksempelvis med korrekt bortskaffelse af brugt fritureolie og stegefedt bidrage til den grønne omstilling og skåne planeten.

​Her kommer vi ind i billedet. Ved TG Renovation tilbyder vi nemlig en bæredygtig løsning til bortskaffelse af brugt fritureolie i hele Danmark. Det er både nemt og profitabelt for dig, uanset om din olie kommer fra en restaurant, grillbar, cateringfirma, hotel, fabrik, pizzeria eller lignende.

Som EU-godkendt partner gennem en ISCC-certificering kan du trygt stole på, at vi bortskaffer dine olierester hensigtsmæssigt, lovligt og med fokus på bæredygtig genanvendelse. Det gør vi nemlig med mere end 1.000.000 liter olie hvert år.

Skån miljøet OG tjen penge med bortskaffelse af brugt fritureolie

Korrekt bortskaffelse af brugt fritureolie og stegefedt er ikke nogen nem proces. Mens man ikke bare kan smide det ud i et afløb eller en skraldespand, uden det gør skade, så mister man også oliens store genanvendelsespotentiale, hvis man bare skiller sig af med det. 

Brugt olie kan nemlig omdannes til biodiesel, der er et fantastisk godt og grønt brændstof, som kan bruges i biler og produktioner. ​Når du vælger os som din miljøvenlige samarbejdspartner til bortskaffelse af brugt fritureolie og anden madolie, giver vi dig mulighed for at tjene penge på at være bæredygtig.

Vi betaler dig nemlig for din brugte olie, som vi kommer og henter, når du vil have det. Og du kan selv vælge, om du vil betales en fast literpris eller bytte din olie til fødevareemballage af høj kvalitet.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad din brugte olie kan bruges til, eller vil du bestille os til at bortskaffe dine olierester? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

I fællesskab bortskaffer vi din olie og skaber en grønnere fremtid.

Download vores nye app​

download

Scan QR koden og hent appen​

Vi arbejder i dit område

Levering og afhentning
​ i hele Danmark

Vi er til rådighed i hele Danmark. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi sammen kan arbejde mod bæredygtighed og grøn omstilling.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Tg Renovation ApS

Fabriksparken 10B, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning

Ulvehavevej 44, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Privatlivspolitik

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 25 21 56

E-mail: info@tgrenovation.dk 

​CVR: 32317448

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 15.00

(SMS efter 15.00)

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.

Følg med i vores hverdag og se nyheder på Facebook.