ISSC CERTIFIKATION

Brugte madolier bruges til fremstilling af biodiesel. For at have en sporbarhed af det anvendte affald kræves en certificering af alle operatører. Til dette formål blev ISCC – systemet (International Sustainability & Carbon Certification) oprettet. I dette system overvåges affaldet fra oprindelsen (producent: restauranter, husholdninger ….) til slutbrugeren (olieselskaber). Det er derfor nødvendigt, at brugerne af fritureolier og -fedtstoffer underskriver en egenerklæring, før deres brugte friturefedt og -olier kan komme ind i ISCC-kredsløbet.

ISCC CERTIFICERINGSSYSTEM

Selvdeklareringen for brugt stegefedt og fritureolie udgør en gyldig bestanddel af den underskrevne serviceaftale mellem TG Renovation og vores kunder.

Erklæringerne for brugt madolie på denne side er en gyldig del af kontrakten mellem (virksomheden) og dennes kunder. Erklæringerne vil blive præsenteret for kunden enten inden for kontrakten eller inden for vilkår og betingelser. Hvis egenerklæringerne er en del af den skriftlige kontrakt, anses de for at være accepteret fra kontraktens ikrafttræden.

Såfremt egenerklæringerne indgår i handelsbetingelserne, anses de for accepteret, såfremt kunden ikke inden 14 dage efter, at vilkårene er forelagt ham eller hende, redegør for sin indsigelse over for (virksomheden). Hvis kunden ikke gør indsigelse, vil dette blive betragtet som en aftale om betingelserne.

Nem & brugervenlig app

Olieafhentning er nu gjort meget nemmere. Hent vores app og med få tryk kan du fremover bestille olieafhentning direkte fra din smartphone!. Tag dit første skridt mod en bæredygtig løsning til dit madaffald & download vores app. Du kan også ringe eller skrive til os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

* Tilgængelig på iPhone, iPad og alle android enheder