Om TG Renovation

TG Renovation er en brugt fritureolieopsamler og har samarbejdspartner over hele landet. Vores mål er at betjene vores kunder så godt og så billigt som vi kan! Tænk grønt – Én lastbil klarer det hele

Om TG Renovation

SPECIALISTER I AT INDSAMLE

TG Renovation tror på at genvinde 100 % energi fra affald. Intet går til spilde: fritureolie bliver til biodiesel, affald fra stegning bliver til biogas og andre affaldsstrømme som plastik m.m renses, sorteres og sendes til genbrug på skift.

Vision

Vores vision er, at vi ved at bruge den nyeste teknologier kan sikre, at vi er bæredygtige og omstillingsparate.

Mission

Vi har en mission om, at være restaurationernes, hotellerne og fabrikernes foretrykne samarbejdspartner.

Vores historie

Vi startede mede indsamlingen af olie fra restaurationer for 10 år siden. Vi er sidenhen blevet til en af de førende i branche. Vi har fastholdt vores servicemind og søger af vedligeholde og pleje alle vores samarbejdspartnere. Vores priser og tilgange er modsat andres, hvorfor vi oplever en kontinuerlig kundeindgang.  

Hvordan gør vi det hos TG Renovation?

Der er grøn energi i den olie du bruger i din restaurant

Vi genanvender den brugte friture ca. 1:1 til 2. generationsbiodiesel, som iblandes den diesel du og jeg kører rundt på. Og det bedste er, at 2. generationsbiodiesel erstatter fossile brændstoffer og udleder mindst 85% mindre CO2 i forhold til produktion af almindelig diesel.

Kreative løsninger

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

Professionel Team

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

God service

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

Ofte spurgte spørgsmål

Man kan downloade vores afhentnings app på App Store og Google Play. Den er let og intuitiv.  

Nem & brugervenlig app

Olieafhentning er nu gjort meget nemmere. Hent vores app og med få tryk kan du fremover bestille olieafhentning direkte fra din smartphone!. Tag dit første skridt mod en bæredygtig løsning til dit madaffald & download vores app. Du kan også ringe eller skrive til os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

* Tilgængelig på iPhone, iPad og alle android enheder